Cerere Gm/Ga by JeckieChan
5 participanți
Cerere Gm/Ga by JeckieChan
Nume: Ghita Adrian
Nume in joc: JeckieChan
Varsta: 14 ani
Experienta: 2 ani si 3 luni
Id de mess: ady5ght
Post : De preferat Gm :) . Dar sa va pot ajuta si cu serverul nu numai sa dau lv la playeri .
De ce crezi ca ai putea ajuta acest sv?:Pentru ca imi place sa joc metin si sunt dispus sa fac orice pentru acest server si pentru postul pe care il voi obtine. Voi ajuta server`rul sa fie populat si sa ajunga in top 100 daca se poate. Playerii cat si own`erul sper ca vor fi multumiti de mine .Voi face event`uri (OX , HIDE , PVP) .Daca voi avea GM/GA pe server nu ma voi da mare in fata playerilor .Nu voi da modate la playeri si nici alte iteme .Decat daca castiga event`ul .Voi asculta playerii din toate punctele de vedere cat si problemele lor .
Multumesc anticipat !!!
Nume in joc: JeckieChan
Varsta: 14 ani
Experienta: 2 ani si 3 luni
Id de mess: ady5ght
Post : De preferat Gm :) . Dar sa va pot ajuta si cu serverul nu numai sa dau lv la playeri .
De ce crezi ca ai putea ajuta acest sv?:Pentru ca imi place sa joc metin si sunt dispus sa fac orice pentru acest server si pentru postul pe care il voi obtine. Voi ajuta server`rul sa fie populat si sa ajunga in top 100 daca se poate. Playerii cat si own`erul sper ca vor fi multumiti de mine .Voi face event`uri (OX , HIDE , PVP) .Daca voi avea GM/GA pe server nu ma voi da mare in fata playerilor .Nu voi da modate la playeri si nici alte iteme .Decat daca castiga event`ul .Voi asculta playerii din toate punctele de vedere cat si problemele lor .
Multumesc anticipat !!!
Ultima editare efectuata de catre asdf1234 in Mier Apr 18, 2012 11:27 am, editata de 4 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Cerere Gm/Ga by JeckieChan
sincer cam copiat dupa mine [fara suparare...]
iLoveSexXx- Membru
Puncte : 11
Reputatie : 0
Nu e frumos ce ai facut jeckie ....Nu cred ca ai facut c-am tot ce scrie acolo...sau nu e bine ca ai copiat motamo
YoanaxD- Membru
Puncte : 9
Cine a copiat we? Vi se pare ;) Ca am luat niste idei .. Asta nu inseamna ca am copiat ;) Deci shhT :)
Vizitato- Vizitator
Bytus el merita gm !!
SilverBl00d- Global Moderator
Puncte : 97
Data nasterii : 18/09/1992
Varsta : 32
Localizare : Dolj
Joburi/Distractii : Acasa
Stare de spirit : Vesel
thm daca e prieten de al tau cu POSTU COPIAT DE MINE:))
iLoveSexXx- Membru
Puncte : 11
edybrt96- Membru
Puncte : 169
Data nasterii : 10/12/1996
Varsta : 27
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Metin2.
Stare de spirit : Fr3sH.
buna vreu sa fiu gm mam plictisit am jucat metin 7 ani la rand zi de zi am castigat foarte multa exp si acum vreu sa ma gac gm ga si sa ajut in joc :) si vreu cti mai multi prieteni:)
iliuta1991- Membru
Puncte : 2
id de mess iliuta1991
iliuta1991- Membru
Puncte : 2
Subiecte similare
» Cerere by k1d
» cerere gm pe sv
» [MODEL]CERERE GM/GA