Cerere GM/GA by iLoveSexXx
4 participanți
Cerere GM/GA by iLoveSexXx
Nume: Enache George
Nume Joc: iLoveSexXx
Varsta: 15
Experienta: 2 ani jumate
Email: frumusikugeorge
Ce post doresti: Ori care sa pot ajuta sv ;)
De ce crezi ca ai putea ajuta acest sv: In primul rand as popula acest sv , In al doilea rand as vi de mare ajutor oWn respectiv pleyerilor, In al treilea rand sunt foarte de treaba si ascult fiecare pleyer/plangere/suparare/recomandare legat de sv, sunt dispus sa fac event-uri pvp,ox,gm-hide,etc... Daca m-ai alege pe mine nu v-a fi o pierdere ci un castig, si am mai avut cel mai curand GA pe metin2md timp de 1 luna in care max istoric a fost de 64 de pleyeri on,in cadrul eventului ox cu ocazia zilei de nastere a own , Eu vă multumesc anticipat !
Nume Joc: iLoveSexXx
Varsta: 15
Experienta: 2 ani jumate
Email: frumusikugeorge
Ce post doresti: Ori care sa pot ajuta sv ;)
De ce crezi ca ai putea ajuta acest sv: In primul rand as popula acest sv , In al doilea rand as vi de mare ajutor oWn respectiv pleyerilor, In al treilea rand sunt foarte de treaba si ascult fiecare pleyer/plangere/suparare/recomandare legat de sv, sunt dispus sa fac event-uri pvp,ox,gm-hide,etc... Daca m-ai alege pe mine nu v-a fi o pierdere ci un castig, si am mai avut cel mai curand GA pe metin2md timp de 1 luna in care max istoric a fost de 64 de pleyeri on,in cadrul eventului ox cu ocazia zilei de nastere a own , Eu vă multumesc anticipat !
iLoveSexXx- Membru
Puncte : 11
Reputatie : 0
Re: Cerere GM/GA by iLoveSexXx
. Acuma sa vedem cum te descurci .
edybrt96- Membru
Puncte : 169
Reputatie : 0
Data nasterii : 10/12/1996
Varsta : 27
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Metin2.